+359 876 138 484 | +359 878 191 155 |
Работно време: 10.00-18.00
Няма продукти в количката
Изходът на сензора и емоционалната профила на чашите бяха тествани от изследване център дегустатор чрез Big сензорен тест ® Advanced (на базата на вала на ароматите) и Big сензорен тест ® аналогов афективни на.
Centro Studi Assaggiatori е изследователската единица за най-модерния и пълен сензорен анализ в Италия. Основана през 1990 г., всяка година извършва хиляди потребителски тестове, за да провери възприеманото качество на продуктите и услугите.
Днес тя има един от най-големите исторически архиви в Италия, вярна отражение на промените в вкуса и тенденциите.
Центърът за изучаване на тестовете сътрудничи на научни изследвания с множество италиански и чуждестранни университети.
С курсовете за сензорен анализ Centro Studi Assaggiatori предостави основни знания на стотици сензористи и обучи стотици съдии и ръководители на панели за фирми и институции.
Той е и редактор на L’Assaggio, единственото италианско списание, посветено на сензорния анализ, и серия от книги, изцяло посветени на темата.
АКАДЕЕМИЯ Luigi Bormioli си сътрудничи интензивно с изследователския център за сензорни тестове за очила за дегустация на вино и спиртни напитки.
Istituto Eccellenze Italiane Certificate е асоциация на фирми, чиято цел е да идентифицира, кодифицира и сензоризира сертификацията на престижния Made in Italy.